Terug naar homepage

 

Sinds mijn jeugd heb ik interesse in tekenen en schilderen. Tijdens mijn studies, mijn werk en de zorg voor het gezin kwam het er echter zelden van. Daarna heb ik meer tijd gekregen om te tekenen en te schilderen. Om mijn vaardigheden te ontwikkelen heb ik in de jaren 1998-2000 teken- en schilderles gevolgd bij K&O in Leiden. Vanaf 2001 ben ik lid van de schildersvereniging Kameleon te Zoeterwoude. Sinds 2002 heb ik bij de Kunstacademie Leiden en Haarlem (www.dekunstacademie.nl) lessen gevolgd in schilderen en grafische technieken. Daarnaast schilder ik af en toe in een groep onder begeleiding van een kunstenares in Amsterdam.

Wat mijn werken betreft:
mijn inspiratie doe ik op uit de realiteit (natuur, landschappen, mensen), maar ik werk ook niet-figuratief. Ik pas in mijn werk verschillende technieken toe zoals acryl, olieverf, aquarel, grafische en tekentechnieken. Ik experimenteer daarmee en ontwikkel zo nieuwe richtingen voor mijzelf. Het resultaat hiervan is te zien op deze website, waar ik een aantal schilderijen heb geplaatst. Daarnaast heb ik enkele malen ge
ëxposeerd.

Voor informatie kun je contact met mij opnemen: j.bastiaansen@zonnet.nl.  Je kunt ook een reactie over mijn werk in het gastenboek van deze website plaatsen.

Joke Bastiaansen